The Martingale Betting System

The Martingale

Casanova, en berygtet venetiansk eventyrer og elsker af Martingale, var en berømt bruger af Martingale. Casanova, en venetiansk eventyrer og elsker, der var kendt for at tage chancer, favoriserede dette ekstremt risikable system.

Sådan fungerer det

Efter hvert tab fordobler Martingale din indsats. Du beholder dine gevinster, når du har vundet, og du kan starte forfra med det oprindelige indsatsbeløb. Lad os bruge Roulette som et eksempel. For at vinde, vil jeg vædde 1$ på rød. Hvis det vinder, beholder jeg $1 og laver yderligere 1$ indsats næste runde. Jeg vil vædde $ 2, hvis det taber. Hvis det vinder, vil jeg have tjent $ 1 jeg tabte i den foregående runde. Jeg starter forfra med et $1 bet. Derefter fordobler jeg mit væddemål for hvert tab, indtil jeg vinder. Det er teoretisk umuligt at tabe, hvis du har ubegrænsede penge og ingen indsatsgrænser.

Hvad kan vi lære om Casanova?

Casanova blev oprindeligt tiltrukket af Martingale. Casanova undgik en tabende streak, og han vandt en masse. Men hans held til sidst løb ud. Her er et citat fra hans dagbog

Hvad skete der så?

Lad os se på et bord med 10 indsatser lavet ved hjælp af Martingale.

Det tager kun 9 tab at gøre væddemålet nå $ 2560. Roulette er et spil, hvor 10 identiske farver kan forekomme i træk. Dette er mere almindeligt, end du måske tror. Casanova mistede hele sin første indsats på 50 i seks spins.

Dagbogen viser også, at Casanova stadig spillede, men blev frustreret over sine lange tabende striber. Han endelig tog en pause og gik på ferie. Han vendte tilbage fra ferie og begyndte at spille igen. Han begyndte igen at satse den samme farve med sin nye bankroll. Han tabte ligesom før. Det var et mønster, han ville fortsætte med at gentage igen og igen.

Efter at have læst om Martingale blev jeg inspireret til at skabe et tilfældigt spin på mit roulettehjul. Jeg er temmelig sikker på jeg ville miste en streak 10 gange, før jeg ramte en sejr.

Du kan se Martingale effektivitet, fordi jeg vinder kun omkring 30% af mine indsatser. Du vil i sidste ende tabe, og du kan bare fortsætte med at gøre det samme igen og igen. Du vil i sidste ende miste din bankroll på grund af en tabende streak, som mange forudsigelighed systemer vil advare dig.

Du er nu klar. Vælg et nummer, der skal satses på. Lad os antage, at du satsede på 36. Du taber 17 gange med hvert tab på 17 enhed. 32 enheder ville være din næste satsning. Din bankroll vil vokse med 48 enheder, hvis du vinder 7 af de næste syv indsatser. Du har fordoblet din bankroll hurtigere end du kan vinde med Martingale.

Dette system er ikke rentabelt, uanset hvad du tror. Men jeg er sikker på, at du kan komme med noget, der vil tjene penge.

Dette gælder også for 2006-2007. Hvis du vinder, kan du firdoble bankrollen på et år, hvis du finder en rentabel strategi.

Held og lykke til alle ved bordene, og indtil næste gang.

Skriv kommentar