Sandal Reparation for din sikkerhed, mode og velstand

Hvis du lige har købt et nyt sæt sandaler og har brug for at få dem repareret, vil denne artikel give dig nogle oplysninger for at undgå nogle af de almindelige problemer, som dine nye sandaler kan opleve. Selv om hver enkelt person er sårbar over for at glide på en ny sandal, hvis sålen ikke er i god form, kan du være uvidende om, hvad man skal kigge efter i din sål. I modsætning til de fleste andre beklædningsgenstande, er sandaler særligt udsat for vand, så du ønsker at beskytte dem, mens de er våde, men hvordan gør du det, når de stadig er helt nye.

Den første ting, du måske ønsker at kigge efter, er en vandtæt sål. Mange sandaler har en ikke-vandtæt sål, simpelthen fordi de er lavet med læder af dårlig kvalitet, eller de er lavet af et mekanisk design, der ikke fester godt. Kulsort er en fælles farve for de mest almindelige typer af læder sandaler, men du kan også finde bedre sorter af læder sandaler med forskellige farvede såler.

Timberland laver sandaler, der er lavet med udskridningsbestandigt materiale, og selvom de er billigere, er de stadig yderst nyttige. Du ønsker at finde et par med en sål, der også er meget holdbar, fordi mens sandaler er vant til at beskytte dine fødder, de også fungere som en fashion statement. Du skal sikre dig, at den sål, du køber, forbliver fleksibel nok til nemt at gribe fat i en våd sandal uden at folde den over.

Sandaler, der er nye, vil også have syede sektioner og områder, der snart vil begynde at slides op. De fleste af disse ældre stilarter vil mirror, hvad der allerede er blevet fastsat. Når du køber et nyt par sandaler, anbefales det, at du køber en lidt større størrelse, end du normalt bærer, og med tiden skal de repareres.

Når du vælger at fastsætte eller reparere dine sandaler du ønsker at være helt sikker på, at uanset hvilket system du vælger at bygge, vil ikke forårsage yderligere skade på sko og vil ikke fortryde noget arbejde, der allerede er gjort. Spørg enhver professionel du overveje at købe sandaler til råds om de bedste metoder til at bruge til at holde dem i god stand.

Vigtigst af alt vil du være helt sikker på, at du kan fjerne dele af sandalen, hvis de bliver beskadiget i processen. Fjern eventuelle stropper eller indlægssåler uden klør eller kroge og prøv at skylle sandalen med ferskvand. forværret folder vil være sværere at fjerne, og du kan få brug for professionel hjælp, når du har dem. Hvis dine sandaler ikke længere passer, når du har vasket dem, er de en god ide at lægge i en taske, der er dejlig til kufferter. Pak dine sandaler med din anden bagage til længere tids brug.

Der er to metoder til at fjerne forstørrede syninger:

1. Først skal du lave nogle “medier”, der er behagelige for dig at bære. Disse vil have en lidt større end din almindelige størrelse. Det fungerer godt til saks dem til siden, så du ikke markerer den faktiske friske syning. Et lille “medium” polstring gør heller ikke ondt.

2. Anden metode er at tage en sko reparation person med dig for at forsøge at skære de større luns af polstring i din sko. Når du bærer en sko føre neglen gennem et par lag af sko læder og stop, når du er næsten igennem (du ikke ønsker at punktere polstring). Dette skulle fjerne det værste af hullet. Nu kan du erstatte din sko reparation person med et par Spanien con Advantage Thinsulateoot, Læder resealer (6-tommer), Læder balsam-baserede (5-tommer) eller Spray-on Undgå plet (1-tommer).

Der er en masse ting, du skal gøre for at holde dine sko varer så længe som muligt. De fleste mennesker tænker kun på at reparere deres sko, når de har et andet problem, men du kan nemt forlænge levetiden for en god sko med den rette pleje. For mere erstatningsinformation visithttp://www.dsbk.com

Skriv kommentar