Rentesatser for personlige lån

Når du har taget et personligt lån, er det vigtigt at begynde at spare. Du bør have en plan for at afbetale dit lån hurtigt, så du ikke betaler for meget interesse. Personlige lån betalinger bør ikke overstige 10% eller mere af din månedlige indkomst. Det er en acceptabel omkostning, og det bør være let at opnå.

Du bør sikre, at din ægtefælle arbejder samtidigt, hvis du er gift. En ny baby kan forårsage yderligere udgifter og livsbegivenheder samt øgede omkostninger på grund af tilføjelsen af et familiemedlem. Du kan reducere dette ved at have en stigning i børn i din familie. For første gang, har forælder til barnet betale lånet. Derefter kan du selv lave en procentdel. Dette ville gøre det muligt for forældrene at foretage betalinger på de personlige lån, mens forældrene tager sig af de personlige lån betalinger. Faderen er ansvarlig for de personlige lån. Men hvis der er udgifter i forbindelse med en ny baby, kan moderen nødt til at gøre et hårdere job.

Tal med din realkreditinstitut. Hvis din långiver tilbyder at forlænge dit lån tilbagebetalingsbetingelser med et årti, så kan du være i stand til at forlænge sigt. Du kan overveje en variabel personlig lån renter på ’08-09. Du bliver nødt til at bidrage mere end hvad et realkreditlån långiver opkræver dig, men dette vil hjælpe dig med at reducere de samlede omkostninger ved dine lån. Den personlige lånerente er på et all-time low, så det vil være betydeligt billigere.

Refinansiering er en fantastisk mulighed. Et hjem ansvarlig lånekapital er en glimrende mulighed under disse omstændigheder. Det er faktisk billigere end en HELOC eller kreditkort, og du behøver ikke at betale det tilbage i begyndelsen.

Skriv kommentar