Måder du kan rådføre sig med dit barns lærer før og i løbet af skoleåret

Her er nogle enkle ting, der kan hjælpe med at få dit barns lærer til at rådføre sig med dig om, hvad der foregår i deres klasser.

1. Tal med dit barns lærer om deres forventninger til de akademiske årstider og spørg, hvordan du kan blive involveret i at holde dit barn på sporet. Find ud af, hvilken slags værker de begavede studerende laver, der gør dem bedre studerende og mere i stand til at lære. Del derefter, hvad du har set i dit barns klasse hidtil, og spørg, hvad din skole gør ved overvågningen fremskridt.

Når du taler med dit barns lærer er du velkommen til at stille masser af spørgsmål, give tid til behandling af, hvad du ser og lærer. Spørg, hvornår dit barn vil få nogen test eller har andre rapporter derhjemme. Spørg om, hvad du har set dit barn gøre derhjemme og forsøge at gøre godt på enhver coaching dit barns lærer har givet dig.

2. Tal med dit barns lærer hele året om, hvad du har bemærket derhjemme, i børnehaven og / eller dagpleje dit barn deltager. Hvis du bemærker, at dit barn har klaret sig godt i en tidlig alder, kan det være en god ide at spørge dit barns lærer, hvordan de har klaret sig i klassen. Hold styr på dit barns fremskridt, og giv din lærer feedback på de fremskridt, du bemærker, at de gør.

3. Spørg dit barns lærer, hvor meget du skal betale for fritidsaktiviteter i skoletiden, og se derefter, hvordan de har råd til dit barn til at deltage i disse aktiviteter og deres gebyrer. De fleste forældre har alle former for gebyrer til at betale, især førskoleklasser. Dit barn kan være i en mindre klasse, men du kan have til at betale (nogle måske) for et barn til at deltage i en klike eller ekstra læseplaner klasser.

4. Hold et åbent sind, når du taler med læreren. Sikker på dit barn kan lære noget ved udgangen af skoleåret, men husk, at studere ikke kun handler om at lære alene. Dit barns lærer vil normalt pege dig til andre steder, såsom at få vejledning og / eller en privat tutor. Sørg for at spørge om disse programmer, og hvilke gebyrer de opkræver, og hvornår dit barn er overkommeligt for sådanne aktiviteter.

5. Stil en masse spørgsmål. Det er ingen hemmelighed, hvordan lærerne er under et enormt pres for at udføre i deres klasseværelse tid. Du kan vise dit barn, hvordan man beder lærerne om hjælp, når de har problemer, samt hvordan man kan være en succesfuld studerende og aldrig miste motivationen til at fuldføre deres arbejde. Hvordan kan du gøre det i klasseværelset, hvis du ikke ved, hvordan du stiller dit barns lærer spørgsmål og udfylder de andre oplysninger, som lærere udfylder i klassen Tænkning med pen og papir?

På grund af disse begivenheder sker igen og igen, måske endda dagligt, har mange forældre sluttet sig til de mange forældre støttegrupper, med deres barns lærer. I mellemtiden visse happenedings som denne, man ved aldrig, hvad et barn kan gøre, at en klasse medlem ikke har endnu. Et barn, der har problemer i skolen, kan modtage en hel del opmærksomhed og hjælpe med vanskeligheder. Bede et barns lærer før skoleåret til at introducere dig til deres skole og andre forældre grupper er et tip, du kan finde, for at hjælpe i din søgen efter at blive den bedste forælder, du kan være. Men normalt, hvis du fortæller læreren, hvornår hun eller han planlægger lidt tid til at komme over, eller du lige har modtaget telefonkontakt, kan du undgå en masse problemer. Hvis du planlægger at ikke kun deltage, men jeg stiller en masse spørgsmål til læreren i forvejen, du ikke kun spare dig selv en masse frustration, men dit barns også. Men fortsætter med at stille spørgsmål efter den kendsgerning kan resultere i dit barn har en sag, der går meget dybere end blot dårlige karakterer.

Når du har læst alle tips, skal du huske dem, næste gang du har brug for at tale med dit barns lærer. Det anbefales at gøre det personligt lige før dit barns første dag før skolen, så de vil vide og forvente, at du er der for at slå til lyd for dit barn. Dette vil gøre deres første dag med en gruppe andre børn sjovere så godt.

Skriv kommentar